Politica de confidentialitate

NameHost respecta confidentialitatea informatiilor privind clientii sai si am elaborat o serie de politici si proceduri privind protejarea acestor informatii.

Politicile si procedurile de gestionare a informatiilor privind clientii NameHost tin cont de faptul ca tehnologiile Internet evolueaza, iar metodele de dezvoltare a afacerilor pe Internet sunt in stransa legatura cu aceste tehnologii. Ca urmare, aceste politici si proceduri pot fi modificate oricand.

1. Ce fel de informatii colecteaza NameHost ?

Pentru prestarea serviciilor de gazduire web, NameHost colecteaza, stocheaza si utilizeaza informatii care pot fi privite ca private. Unele dintre aceste informatii - precum numele clientului (firma), adresa, numarul de telefon, cont bancar, etc. - sunt furnizate de clienti pentru stabilirea unei relatii bazate pe un cadru legal, respectiv pentru facturare. Alte informatii - starea contului, serviciul oferit, log-uri - sunt create si mentinute de NameHost pentru desfasurarea normala a activitatii.NameHost poate utiliza cookie-uri pentru stocarea de informatii in computerul clientului.

Refuzul de a ne furniza aceste date determina imposibilitatea desfasurarii unei colaborari intre NameHost (NameHost SRL) si dvs.

In cazul persoanelor fizice, conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Dep. Vanzari, la adresa de corespondenta disponibila in pagina Contact.

2. Securitatea datelor

NameHost va proteja confidentialitatea informatiilor privind clientii sai, conturile acestora, precum si a comunicatiilor personale in limita tehnologiilor, a echipamentelor existente si a resurselor de care dispune NameHost si in conformitate cu legile existente, cu interesele NameHost, ale partenerilor NameHost, ale angajatilor si ale clientilor NameHost conform legislatiei romane in vigoare.

3. Cum sunt utilizate informatiile furnizate de catre clienti?

NameHost nu va vinde, inchiria sau oferi cu titlu gratuit informatii privind clientii sai unor terte parti. In cazurile prevazute de lege, NameHost poate furniza aceste informatii autoritatilor. NameHost isi rezerva dreptul de a utiliza aceste informatii pentru instiintarea clientilor sai in legatura cu produse si servicii noi, upgrade-uri in cadrul retelei, etc.

4. Modificarea informatiilor privind clientii

Clientii pot modifica aceste informatii trimitand o cerere catre Departamentul Vanzari.

5. Se respecta confidentialitatea informatiilor pe siturile catre care NameHost ofera linkuri?

NameHost poate furniza linkuri catre situri partenere sau alte situri. Aceste situri pot avea politici privind confidentialitatea datelor diferite de cea impusa de Namehost. NameHost nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste politica de confidentialitate a acestor situri. 

 

NameHost nu va cenzura, bloca sau monitoriza informatiile transmise dinspre/spre siturile clientilor sai, cu exceptia cazurilor in care clientul a incalcat Termenii de utilizare.

Last Updated: 8t August 2017